zondag 15 januari 2023

horigheid

NOS,
                 De media besteden te weinig aandacht aan de horigheid die het volk opgedrongen wordt door het parlement van veelverdieners en dat met de ChristenUnie voorop zorgt voor voedselbanken. Wij zijn burgers van de EU en hebben recht op deelname aan beraad en besluit over hoofdzaken, zoals via bindende referenda, waarna een ondergeschikte Tweede Kamer zorgt voor uitwerking en controle. Dit wordt uitdrukkelijk bevestigd in de preambule der Verdragen van de Europese Unie, maar de hollandse rechters halen hun neus daar voor op en begunstigen de regenten. Gelijk altijd al en waarschijnlijk is er hulp nodig uit het buitenland om de situatie te verbeteren. Een werkelijk vrije burger geeft zijn medezeggenschap niet uit handen, maar de bedriegers op de universiteiten die beweren dat het hier een rechtsstaat is, krijgen van de media volop ruimte. 
Ondertussen is er rond de journaals een stortvloed van hersenspoeling, soms goor discriminerend met uitsluiting van "laag opgeleiden". De NOS zal er goed aan doen telkens vooraf te melden hoeveel seconden die reclames duren en bovendien moet dat akelige duitse deuntje na elven verdwijnen. Laat liever zingen: "Geef mi 'n smok (kus), nog aine, nog aine". Het is nu erg lastig om de radio gepast steeds even uit te doen als die vervuiling bezig is. 
De Duivel wil graag EO voetbal ook op zondagmorgen en alle prime time dient besteed te worden aan verslagen welke elftallen iets harder lopen.

Geen opmerkingen: