vrijdag 12 januari 2024

het Strafhof behoeft bijstand

                                                           Ook uit dictaturen zijn er leden van het Strafhof te Den Haag afkomstig en die nemen vaak het programma van de bazen ginds mee. Daarenboven is men het niet eens of de wetten van het kapitalisme, die van de moslims of het humanistische inzicht het zwaarst moeten wegen. Binnen de laatste bestaat nog grote variatie zoals met "de andere wang ook toekeren"" = nog een kans geven om het ditmaal goed te doen, bijv. met voorwaardelijk straffen. Zo kun je geen volmaakte beoordeling verwachten van verschillende klachten en zal bijgevolg een strafmaat soms genegeerd worden. 
Daarom is het raadzaam wetenschappers aan het werk te zetten voor grondige advisering, welke uiteraard met de westerse humanistische visie in overeenstemming moet zijn als een sharia of iets dergelijks hier geen gelding heeft. Dat is niet het streven van het kapitalisme met uitbuiting accepteren, niet toegeven aan stichting van een oema, waarin niet-gelovigen een tweederangs status hebben, zich verzetten tegen het chinees imperialisme. Laat in Amsterdam die overbodige en gevaarlijke tunnel onder de Zuid-As achterwege en gebruik de beschikbare miljarden voor bouw van een grote ARK op het water beoosten het Centraal Station, waar deskundigen met het publiek zoeken naar praktische oplossingen van internationale problemen. Maak resultaten die een beetje weg hebben van Salomon's oordelen bekend bij het Strafhof. 
De rechters van het Strafhof kunnen alvast het Rode Kruis berispen omdat deze organisatie bewust de gegijzelden te Gaza in de steek liet. Onmiddellijk moet het Strafhof gelasten deze onschuldige mensen hun vrijheid te hergeven en de daders te arresteren. Blijven de zittende rechters ter zake nalatig dan laden zij schuld op zich. Immers moet de rechter betrouwbaar zijn in het handhaven van de beschermende wet. Deze personen achter de groene tafel moeten dan vervangen worden wegens kwaad stichtende opstelling. Ondertussen mogen de machtsblokken NAVO, EU en VS zich niet afzijdig houden bij bestrijding van terrorisme en zijn zij verplicht om Israël actief te helpen met militaire middelen om zowel Hamas als Hezbollah te vernietigen.
Meer dan wie ook komt de andere rechters te Den Haag waar het Strafhof gevestigd is opdracht toe om het Strafhof te wijzen op de bescherming welke elke goede wet biedt en die niet minder geldig is voor de thans gegijzelden. Het Strafhof zelf dient betere voorlichting te geven over wat "telt" als wet A D 2024. De onschuldige jonge Engel die inmiddels "uitgeruild" werd heeft het moeilijker gehad dan kinderen die door de russen uit Oekraïne gehaald zijn en waarvoor Poetin veroordeeld werd door het Strafhof (de man heeft erger dingen op zijn geweten). Daar deze jongen een nederlands paspoort heeft dient de Justitie te Den Haag zaak tegen de verantwoordelijke leiders en medeplichtigen van Hamas aan te spannen. 

Geen opmerkingen: