dinsdag 23 april 2013

aan de o-f fans


Wat flauw nou dat pa niet mag komen.
Die van W. zat toch ook bij de SS?
En schoonmoeder zorgde ervoor dat Justitie, helemaal niet corrupt hoor, haar vader liet lopen. Met dank aan die PvdA-er. Waarvoor de PvdA nogmaals dank.
Ik sta mijn mannetje en besef beter dan bierdrinkers dat fascisme het opzij schuiven van de wet betekent; van art 1 der universele Verklaring, dat de scholieren gelukkig niet kennen en dat gegrondvest is op het Tweede Grote Gebod, waarvan de vele oranje-fascisten op de kansels niets moeten hebben; tegen Uittocht naar echte democratie met gelijkwaardigheid en voor de piramidale samenleving als zij zijn.
Kijk, als 90% van de parlementariers ook voor fascisme is en gesteund wordt door de media dan hebben we een ruime meerderheid. Tweederde zelfs en dan kunnen we dat art 1 gewoon weglaten alsook over nr 1 van de Grondwet heen lezen.
Denkt u dat de misdaad toeneemt als Rutte en Asscher de ongelijkheid bevorderen en op 30 april bevestigen? Met een eed, in feite niet aan een staatkundig lege huls maar aan de werkelijke machthebbers. Op de achtergrond, want Rutte is maar een loopjongen. Ach, u kent onze bobos niet en denkt dat zij geen, de bulgaren wel profiteurs zijn? Heus, ga eens studeren aan de VU (vroeger christelijk en voor kleine luyden), dat kenniskwartier wil zijn van de Zuidas. We halen daar met tax evasion 4 x zoveel geld uit arm Afrika dan er via ontwikkelingshulp en uit collectes heen vloeit.
En de Gouden Koets met daarin de kindertjes van het land heen en weer op het Museumplein? Foei, dat zijn geen prinsjes en prinsesjes; die GK is voor mij. 't Is even wachten, maar als later pa van W* niet ook mee mag rijden donder ik hem er uit.
*van z'n bazen dus
                      Groeten,
                                        M.


 
 

Geen opmerkingen: