zaterdag 20 april 2013

brief

                               Gemeenteraad Amsterdam,
                                                  Als De Telegraaf meent te moeten promoten dat de dochter van een soort argentijnse NSB-er hier op onze kosten een luxe leventje mag leiden getuigt dit niet van gezond verstand. Veeleer is het de plicht van die vrouw om in eigen land enigszins goed te maken de schade die pa heeft helpen aanrichten. Als meeloper voor zover bekend en een kind valt het uiteraard niet aan te rekenen wanneer ouders op verkeerd spoor gaan, maar op 4 mei dan vooraan staan is niet kies. De avond van die dag is tot schande van de Amsterdamse bevolking verworden tot propaganda voor Beatrix Amsberg en het zoontje. Fascisme is de wet kennen maar die opzij schuiven om onrechtmatige eigen belangen van een groep te bevorderen. Bruin fascisme doet het met geweld; zwart fascisme maakt holocaust; de verschrikkingen van het rode fascisme zijn bekend en nu heeft de hoofdstad een oranje-fascist als burgemeester, geparachuteerd met vriendjespolitiek, die zeven miljoen gaat besteden aan wat in wel democratisch buitenland ongetwijfeld beschouwd wordt als een schadelijke parasiet. Schadelijk omdat de leugenaar-ik-heb-blauw-bloed medemensen vernedert en parasitair ten opzichte van de minima vooral.
Waarom geen republiek? Omdat duistere figuren -wij zijn de mannen van de bank en 't kapitaal; wij willen graaien, wij willen graaien, wij allemaal. Bijv. op de Zuidas, die de gemeente nog wil uitbreiden en waarvan de VU zich kenniskwartier noemt haalt men met tax evasion 4 x zoveel geld uit arm Afrika dan er aan ontwikkelingshulp en uit collectes heen vloeit. En de betonbaronnen worden er gespekt met een miljard voor een tunnel waarvan eigenlijk niemand weet waartoe die dient- teveel macht hebben en een vlag op de modderschuit behoeven. 
In de republiek is het volk souverein en wordt art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens actief beleden. Dat is ook grondslag van het Internationale Verdrag op Burgerrechten en sterker nog is het overeenkomstig het christelijk-joodse Tweede Grote Gebod. Weet u niet wat dit Gebod -geen verbod dat men kan trachten te omzeilen- inhoudt? Haal dan uw schoolgeld terug of beter: neem weer plaats in de schoolbank. Art 1 heeft absolute gelding en iedere kandidaat voor een publieke funktie hoort te zweren of beloven dit volledig te zullen respecteren en te bestrijden wie saboteren, doch hierbij nooit een oog uitstekend voor een uitgeslagen tand. Souverein volk doet aan beraad en besluit over hoofdzaken via referenda, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en dagelijkse controle. Van hetzelfde voor lagere raden. Dat is andere koek dan trouw zweren aan een staatkundig lege huls, die van de jongens van de bank en 't kapitaal en de carrierejagers in het parlement monddood moet zijn, niet echt als mens mag funktionneren doch in ruil voor status en geld wil zinken tot een pseudo, een surogaat. In een normale republiek is het staatshoofd gewoon zichzelf en valt niet onder ministeriele verantwoordelijkheid. Welbeschouwd gaat derhalve 90% der zogenaamde volksvertegenwoordigers een VALSE eed afleggen. Dat is strafbaar en betere, eerlijke rechters hebben een taak nadat de huidige die art 1 ontkennen afgezet zijn.
Een land kan wel een tijdje zonder staatshoofd of tijdelijk Marianne Thieme met haar goede bedoelingen voor alle schepselen benoemen of een antilliaanse schoonheid representatie laten verrichten, maar niemand kan zonder dat art 1: geboren worden vrij en gelijk in rechten. Dit is niet iets van het kan vriezen of dooien doch blijvend.
Het Hoofd der Gemeente wordt daarom verzocht Van der Laan weg te sturen en zeven miljoen euro beschikbaar te stellen voor de minima, daaronder in het bijzonder thuis- en staatlozen. Zodat maximaal voldaan wordt aan goede zorg terzake bij het verdwijnen van Beatrix A., een persoon zich niet wezenlijk onderscheidend van buitenlandse corrupte leiders die hun familie voortrekken boven het landsbelang. De gaande smeerlapperij kan een einde krijgen en het is plicht van elke burger om conform eed of belofte aangaande art 1 daaraan mee te werken.
Kinderen vragen straks aan hun moeder die oranjespullen kocht of ze oranje-fasciste is en zij maar tweederangs zijn. Geef liever een groene sjerp met daarop in goud: vrijheid, gelijkheid en broederschap. Vooral namens die jeugd deze brief.
 

Geen opmerkingen: