woensdag 6 maart 2024

de NAVO moet liever gaan ontwapenen

                                                                   Als de drugscriminaliteit in Nederland vooral een marokkaanse aangelegenheid is zal de politie mogelijk niet in staat zijn om dat op korte termijn te stoppen, want er omheen is er een groot veld van een zwijgende of steun verlenende bevolkingsgroep. Dat geldt ook voor eventuele turkse maffia, terwijl puur nederlandse criminelen moeten oppassen voor familie en kennissen, zodat de politie meer grip kan krijgen op hun misdaden. Op de Vrije Universiteit dragen de vele studerende moslimmeisjes veelal een hoofddoek, hetgeen wijst op een innige band met de moslim gemeenschap. Welke in ons land relatief achtergesteld was doordat meest ongeschoolde werknemers immigreerden; zodat je misschien praktijken moet verzinnen die wettelijk niet door de beugel kunnen.
Lost verkoop van verdovende middelen bij de apotheek het probleem op?
Een andere optie is eerst intrekking van dubbele nationaliteit, welke immers anderen tegen art 1 der Grondwet in op achterstand zet met vervolgens uitzetting, zodat de harde werkers in de drugshandel zichtbaar worden in een fors kleinere bevolkingsgroep en te pakken zijn. Bij niets doen verdwijnt waarschijnlijk door verdere integratie de actuele hoofdrol der Marokkanen geleidelijk. 
Men kan eventueel uitruilen: Voor hetzelfde geld dat verdichting van de Randstad kost kunnen er tegenover de Canarische eilanden drie prachtige metropolen gebouwd worden. Waarvan de eerste ter vergroting van het nederlandse Rijk met ook een flink stuk nu kale woestijn erbij ter ontwikkeling voor tuinbouw en vangst van zonne-energie. De tweede is weg te geven aan de Marokkanen en de derde aan de West-Saharanen, zodat ginds kernen van vooruitgang ontstaan. Bij de volksverhuizing trok de stam der Vandalen deels al richting Noord-Afrika en men moet nationalisme niet laten prevaleren boven gezonde spreiding met ook meer ruimte voor wilde dieren, die voedsel zullen vinden aan plantjes gedrenkt met afvalwater der nieuwe steden. Uiteraard mag het niet gebeuren dat het leger ingezet wordt voor verdrijving van de marokkaanse criminaliteit bij gedwongen remigratie. Wie niet weg wil kan gewoon nederlander worden, toch. Geraakt dan tussen publiek dat geen behoefte heeft aan drugswinsten. 
       Thans probeert Israël een eind te maken aan veel ergere criminaliteit in Gaza. Daar zit een bevolking die de terroristen uit zou moeten leveren maar het niet doet en hen zich laat verschuilen tussen zogenaamd passieve burgers die juichen als er raketten op de joden afgeschoten worden. Het gaat niet op om die mensen uit Gaza te verdrijven, want de betere oplossing is dat de NAVO bijspringt om Hamas onschadelijk te maken. De beschaafde humanistische naties kunnen niet toestaan dat er op de Westbank een discriminerend moslimregime komt zoals de leiders van de Hamas willen in oud joods land. Waar buitenlandse agressors alsmaar huishielden, het laatst de turken. Biden is niet in staat, heeft onvoldoende geestelijke capaciteiten, om de NAVO naar Gaza te dirigeren en idem naar de Libanon om Hezbollah een kopje kleiner te maken en de Libanezen te bevrijden. Zijn aanstaande knecht al helemaal niet en dus moet Europa voortouw nemen. Dat is Israël bijstaan met alle middelen om Hamas te elimineren en vervolgens Hezbollah. Is Poetin daar op tegen? Geef die oude mannen Trump, Biden, Poetin, Wilders een jeu de boule spel. Kunnen ze op Schiermonnikoog bij warme zon een toernooitje houden. Het eiland is klein genoeg om al fietsend elkaar niet te missen. 
De vragen zijn dus: Is de marokkaanse gemeenschap in staat en heeft zij de wil om drugscriminaliteit uit hun midden te verbannen, zodat er niet een of ander soort repercussies komen? Wil de NAVO buiten de verdragsgrenzen de humanistische vrijheid en gelijkheid garanderen en actief beschermen door mee te doen met Israël dat dezelfde waarden koestert? Dit land past toch beter in het bondgenootschap dan Turkije. Moskou heeft niets agressiefs voor jegens het land rond de Bosporus, toegang tot de grote open zee. Hier kan detente komen door verkleining van de NAVO.

Geen opmerkingen: