donderdag 28 maart 2024

economische punten voor een nieuw regeerakkoord

De mensheid is verdeeld in slimmere en onhandigere individuen. Waaruit klaarblijkelijk miljardairs en armoedzaaiers resulteren. Een goede overheid zorgt daarom voor nivellering. Een beschaafde natie wil een hoge mate van sociale omgang. Dat moet ook gelden jegens de dierenwereld al zijn vele geesten daar niet rijp voor. En dit vergt breideling van de bevolkingsgroei. Nodig is wereldwijd verplichte DNA-registratie om ter zake sancties te kunnen nemen. Daarenboven zijn het Amazone-oerwoud, de Sahara, de Noordpoolstreken, de Himalaya los te maken van staten gelijk Antarctica ter wille van ongestoorde wilde fora en fauna. Omdat dieren niet over technische middelen beschikken ter vergroting van de voedselproductie zal naar schatting de mens genoegen moeten nemen met ten hoogste éénderde van het landoppervlak. Naar verwachting pakt hij wel de beste delen.'
   Uit de krant kun je vernemen dat de nederlanders thans niet bij machte zijn om trams, treinen, eigen auto's, vliegtuigen, duikboten te bouwen. Waarschijnlijk als gevolg van ontoereikend onderwijs, dat behalve techniek ook organisatie en financiering moet omvatten. In Limburg staat een ongebruikte autofabriek waar gemakkelijk genoeg elektrische vergrote Dafjes als goedkope taxi's te produceren zijn. Plus al de automobielen voor overheidsdiensten en waarbij niet op de centen gekeken hoeft te worden omdat het eigen maaksel altijd netto goedkoper is vanwege de stroom sociale lasten en loonbelasting naar onze Schatkist. Het inhuren van buitenlandse expats helpt ook al niet. Vermoedelijk geldt verhoging van status vooral als drijfveer voor het aantrekken, let wel onder schending via belastingconstructies van art 1 der Grondwet, onze gelijkwaardigheid betreffend, non-discriminatie gebiedend. Dan moeten de varkens maar samengeperst worden in kleine hokken en tussen ijzeren stangen om exporterend geld te krijgen voor de import van genoemde goederen welke iets meer kennis vergen dan voeren en afmesten. Wie wil een en ander met cijfers illustreren?
   Een algemene staking is verantwoord om meer te betalen voor producten uit lagelonenlanden. Hier een heffing erop en dat storten in gindse AOW-potten is een goede zaak, dat in het regeerakkoord hoort te komen. Natuurlijk moet ook de Zuid-As ontmanteld worden waar listige advocaten gaten in wetgeving met hulp van slechte, valse rechters wijder maken om de armen op deze planeet tekort te doen, te laten bestelen ten gunste van miljardairs en aandeelhouders. Afroming richting Schatkist tot enkele tientallen miljoenen is gezond als je geen bovenbaas wilt spelen en afziet van ogen uitsteken. Waar nodig met terugwerkende kracht als het soevereine volk dat wil en zich per bindend referendum hiertoe uitdrukt. Waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. De lui in Slochteren, Pekela, op het Hoogeland zullen er welvarend van worden, nieuwe aardbevingsbestendige dorpen op terpen kunnen stichten.
Hoe diep is de hollandse intelligentsia gezonken met overheveling via de aftrek pensioenpremie van miljarden uit de zakken van laagbetaalden. Van wie haast tekortkomen als er onder Rutte geen voedselbanken waren opgericht naar de haves, die het niet nodig hebben behalve om hun hebzucht te stillen. Alles in strijd met het door het volk gewilde belasting betalen naar draagkracht; rond het jaar van inkomstenverwerving omdat anders de boel verwatert. 
Ondertussen is het zeer wenselijk en aan te geven in het regeringsprogramma dat er een wapenstilstand komt in de Oekraïne totdat de oude Biden, Trump en Poetin verdwenen zijn. In het veroverde gebied moeten de russen dan de wederopbouw financieren en wij niet. Zo ook de arabische staten die Hamas en Hezbollah hun gang laten gaan waar deze terroristen de boel vernielen. Rutte moet meteen weg uit het torentje omdat hij de terreurbeweging van de Gazanen steunt door Israël te dreigen. Na de Eerste Wereldoorlog trokken een paar heren in Londen en Parijs grenzen in het Midden-Oosten. Het is wel uiterst dom om die van internationale rechtskracht te voorzien en de joodse natie delen van hun oude grondgebied af te pakken. De moslims daar willen een soort ouma, een in onze ogen op verscheiden terreinen onderdrukkend bewind en dat moet je afweren. Dus hoort de ambassade gewoon in Jerusalem. Als die arabieren niet overgegaan waren tot een bevolkingsexplosie om de israëli's in zee te drijven hadden ze nu kunnen leven in tevredenheid gelijk vreemde stammen onder koning David. De NAVO is aan zijn principes verplicht om Israël ook met militaire inzet bij te staan tot bevrijding van de gijzelaars en verdrijving van de terroristen.
Wij hebben geen staatshoofd die de Wet handhaaft doch slechts een hond aan de leiband van de regenten, met de loopjongen van het kapitalisme aan het hoofd nog. Laat ons daarom een president kiezen (wil M. Thieme?) die uit heel het volk met voorbijgaan van het Haagse baantjescarrousel bekwame ministers zoekt, bindende referenda uitschrijft en oog plus hand heeft voor wat dieren behoeven.

Geen opmerkingen: