zaterdag 21 december 2019

geen hollanders naar "Brussel"

         forum
                             Er bestaat een verdrag van Parijs sedert de jaren vijftig van de vorige eeuw, dat een open, eerlijke markt wil garanderen of beter gezegd garandeert, waarop ieder goederen en diensten kan verwerven voor dezelfde lage prijs als waarop die anderen aangeboden worden. Beperkende bepalingen zijn verboden en dus ook de bonuskaart van Albert Heyn. Die buitenlanders Albert Zwijn noemen als zij buiten de winkel gekomen op de kassabon kijken en merken geen bonuskorting te hebben ontvangen. Ze wisten niets van het overleggen van een bonuskaart. De Nederlandse Spoorwegen hebben evil managers die verschillende prijzen rekenen aan naast elkaar gezeten passagiers. Op gronden die niets te maken hebben met de totstandkoming van het vervoersaanbod. Ryanair laat ongevraagd andere passagiers de brandstof betalen die nodig is voor lieden die voor een tientje mee mogen. De KLM laat soms stellen reizen voor half geld terwijl de alleengaande het volle pond moet betalen of thuisblijven.
                            De rechters te Amsterdam laten belastingontwijking toe -waarvan de Zuid-As leeft- en bestelen zo wereldwijd arme mensen.
                            Boven-modaal flest en berooft de "onderste" helft van de bevolking via de aftrek pensioenpremie, hetwelk in strijd is met het belasting betalen naar draagkracht. Rond het jaar van inkomstenverwerving, want anders verwatert de boel. De media willen er niet over berichten want daar profiteert men ook -net als de rechters!- maar de facto geschiedt er overheveling uit de zakken van laagbetaalden naar wie al genoeg hebben; behalve om hun hebzucht te stillen.
                            Wij hebben als burgers van de Europese Unie art 1 der universele Verklaring van de rechten van de mens als "grondwet". Het staat zo in de preambule der Verdragen en verdragen gaan vóór nationale regelgeving. Het artikel tekent gelijkwaardigheid en geeft automatisch daarom recht recht op deelname aan beraad en besluit. Zoals prima uitvoerbaar via bindende referenda over hoofdzaken, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Maar dat parlement te Den Haag saboteert.
                            De leden van de volksvertegenwoordiging krijgen allemaal een ton uit onze Schatkist en aangezien ook hier het hemd nader is dan de rok behartigen zij de belangen van de minima niet of slecht. Dat blijkt weer eens uit de prognoses van het Centraal Bureau voor de Statistiek: de ondersten op de maatschappelijke ladder krijgen extra voor een roggebrood, de elite voor gebak en de middenmoot moet meer verdienen want anders dreigt er een tekort aan tweedehands auto's voor beneden-modaal.
                            De nederlandse Grondwet wordt geminacht want men benoemt politieke vriendjes in mooie baantjes in plaats van werkelijk iedere bekwame persoon kans te geven. Het is noodzakelijk om een limiet te stellen aan de duur van het vangen uit de Schatkist, zodat er gezonde roulatie ontstaat.
                            Het is in Holland een piramidale maatschappij waar een monarchistische oligarchie de macht heeft en wil behouden in plaats van te werken naar een democratische republiek. Daarom is het fout om van daar iemand naar de Europese Hoofdstad te halen, evenals het onjuist is om een vrouw met negen kinderen? er voorzitter te maken. Terwille van flora en fauna en om agressie te verminderen moet van alle mensen het DNA geregistreerd worden teneinde sancties te kunnen nemen tegen overbevolking.
                            Kennelijk is er hulp van buiten nodig om Holland op de rails te krijgen. Waarbij vervanging van de Justitie geboden is omdat met gezond verstand beschouwd de nederlandse rechters wet en Verdrag laten schenden en aldus als bedriegers aangemerkt moeten worden, slaafs de bobo's te Den Haag volgend in plaats van een onafhankelijke macht te vormen die de beschermende werking van de wet voorop stelt. In feite zijn de nederlandse wetten niet eens geldig, want ondertekend door een nul die het doet voor poen en vleierij en geen staatshoofd is die de Wet handhaaft. De Achterkamertjes komen zo aan hun trekken.
                           
 

Geen opmerkingen: