woensdag 11 december 2019

het hapert

 alle wetsartikelen toetsen aan de preambule

                                                   Wij zijn burgers van de Europese Unie en de hiermee gemoeide verdragen gaan vóór nationale wet- en regelgeving. Welnu, in de preambule van die verdragen wordt bevestigd dat de universele Verklaring van de rechten van de mens grondslag vormt van het recht in de EU en dus ook in ons land. Deze verklaring valt te beschouwen als een verzwakte herhaling van het dwingende bijbelse Tweede Grote Gebod: respecteer en help de ander want hij/zij is als uzelf. De beleden gelijkwaardigheid geeft automatisch recht op deelname aan beraad en besluit, gemakkelijk genoeg uitvoerbaar met referenda over hoofdzaken waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Indien u niet afziet van dit recht is schending ervan een misdrijf.
De monarchistische oligarchie in Den Haag wil geen bindende referenda om zelf alle macht in handen te behouden. Daar krijgt ieder die meedoet in het parlement een ton aan inkomen en dan worden de minima niet vertegenwoordigd, resulteert er geen democratische republiek doch tracht men de piramidale maatschappij in stand te houden. Religie spitst zich toe op het individu en heeft een Eerste Grote Gebod. Politiek is een zaak van samenwerken, hetwelk echter verstoord wordt door grepen naar macht en geld. Er bestaat in Nederland geen trias politica omdat het kabinet voortkomt uit een meerderheid in het parlement en de Justitie het laat afweten als de beschermende wet overboord gezet wordt door die dames en heren, nota bene de belangrijkste wet die we hebben, dat art 1. Het niet respecteren van deze "grondwet", de basis van werkelijke beschaving is een misdrijf waarop verscheiden jaren gevangenisstraf of iets minder aan dwangarbeid past. Een werkelijk eerlijke rechtbank zal daarom niet anders kunnen dan de verantwoordelijken, de hoofden van rechtbank, gerechtshof, Hoge Raad plus de ondersteunende professoren op de universiteiten te ontslaan en te doen vervolgen. Merk op dat de studenten bedrogen worden met de propaganda dat het bij ons een rechtsstaat is. Al op school werden zij ter zake dom gehouden.
Wet = regelgeving door het souvereine volk met behulp van geleerde, gekozen dienaren. Als daar van afgeweken wordt ontstaat er wetteloosheid en wordt het dringend om de middelen referenda en volksvergaderingen te gebruiken. Immers is een wisselend percentage van de bevolking er op uit om zichzelf bovenmate te bevoordelen, hetgeen anderen schaadt. Kortom is wet onmisbaar en de nadruk hoort te vallen op de bescherming die van de wet uitgaat. Voor de zwakkere partijen! Dat gaat helemaal mis met Rutte & Co en de slaafs volgende rechters want er is een reeks schendingen gaande naast die opzettelijke van art 1. Vrij onbekend is het Verdrag van Parijs uit de jaren vijftig, garanderend dat ieder goederen en diensten kan verwerven voor dezelfde lage prijs als waarop die anderen aangeboden worden. Beperkende bepalingen zijn niet toegestaan. Het verdrag kwam tot stand vanwege dumping in de kolen- en staalsector, maar is op alle markten geldig willen deze open en eerlijk zijn. De evil managers van de NS rekenen evenwel lustig verschillende prijzen aan naast elkaar gezeten passagiers op gronden die niets te maken hebben met de totstandkoming van het vervoersaanbod. Albert Heyn heeft een bonuskaart, maar buitenlanders weten er niet van en buiten de winkel gekomen op de kassabonkijken schudden ze het hoofd over die dutch Albert Swine. Eigen nederlandse wet is dat ieder geschikt persoon benoembaar is in overheidsdienst. Daar is van gemaakt dat je pas geschikt bent als lid van een politieke partij. Met alle narigheid van dien zoals het toespelen van mooie baantjes aan onbekwame vrienden. Internationaal richten de rechters te Amsterdam miljarden schade aan, laten wereldwijd arme mensen bestelen door belastingontwijking toe te staan. Zelf profiteren ze van het gemene pensioenfondsensysteem, dat per saldo neerkomt op overhevelen uit de zakken van laagbetaalden naar wie al genoeg hebben behalve om hun hebzucht te stillen. Naar draagkracht belasting betalen is wat het volk wil en dat rond het jaar van inkomstenverwerving om de boel niet te laten verwateren. Ondertussen hebben ondernemers last van hoge eisen bij het verstrekken van kapitaal door de pensioenfondsen uit hun pot van inmiddels bijna 1500 miljard. Het management van die fondsen kost enige miljarden per jaar en wat er gepresteerd wordt is niet anders dan de inkomensverhoudingen schever maken. Met applaus van bovenmodaal, waaronder de parlementariers, wier hemd u weet wel. Dit geknoei door schurken en schurkjes, ook door wie 's zondags naar de kerk gaan, ware te analyseren door psychologen want het wordt in hoge mate verdrongen. Terwijl juist die kerkgangers taak hebben om duidelijkheid te verschaffen, geheel volgens de van Boven ontvangen richtlijnen. Psalm 82 berijmd is van toepassing. Het onderwijs heeft als belangrijke taak goed en kwaad te leren onderscheiden. Uit de vaderlandse geschiedenis lukt dat niet zo best en daarom is het zeer nuttig om op school uit de Bijbel te lezen.
Bij afschaffing van het huidige pensioenfondsensysteem met terugwerkende kracht vloeien er honderden miljarden in onze Schatkist, verdwijnen staatsschuld en couponknippers en kan de gelijkelijk verdelende AOW met honderden euro's per maand omhoog. Een deel van dit geld zal doorsijpelen naar het kroost. Allerlei subsidies en ambtenaren worden overbodig. Dat is prima gelet op de doelstelling van "Brussel" om ieder in staat te stellen zelf te kiezen en daarvoor middelen te hebben die toereikend zijn om onafhankelijk in de EU mee te doen.
Niet in de laatste plaats is aan de zittende rechters te verwijten dat zij de voor een serieuze zaak gegarandeerde vrije toegang tot de rechtbank dikwijls blokkeren. Dat spekt de advocaten, de kring waaruit rechters voortkomen. Maar niemand mag ondergeschikt gemaakt worden aan een advocaat of ander figuur -vaak uit op plukken. Het is eenvoudiger, goedkoper en conform de wet dat de rechtbank zelf de nodige rechtsbijstand levert en daartoe deskundigen in dienst neemt. Al deze schendingen worden rustig gepleegd en vermeende insiders hebben het kwaad niet in de gaten of vertellen er niet over uit eigen- of groepsbelang. Zo zit je in een achterlijk land en ga na dat het niet anders was in het feodale tijdperk, bij het kolonialiseren en in de oorlog. Kennelijk is er hulp nodig uit het buitenland om tot normale eerlijke verhoudingen te komen en waartoe alleen de democratische republiek toereikend instrument is. Waarin gerouleerd wordt na een aantal jaren uit de Schatkist gevangen te hebben. Het is in ons belang dat er vlot begonnen wordt met overleg tussen de Benelux-landen en de Scandinavische staten om tot een Unie te geraken met alle voordelen van een groter "binnenland" en progressief sterk in de wereld. Met aan de andere kant autonome landsdelen zoals bijv. Noord-Nederland of Groningen-Drente. De Pekelders wonen dankzij het aardgas in riante villa's  maar toch gaat er nog teveel naar de oliesheiks van Dubai die aandelen Shell koesteren. Vreemd dat de economen hier niet de vinger op legden. Misschien hebben zij het te druk met het analyseren van de politiek der Europese Centrale Bank en De Nederlandsche Bank, die kleine spaarders tot 2% inflatie en nul procent rente gunnen terwijl de kapitalisten beleggen en prima winsten incasseren. Daar had "Den Haag" allang moeten ingrijpen, hoewel: het verstevigt de piramidale structuur van de NL samenleving waarin men niet wil weten van eed of belofte: Ik zal art 1 volkomen respecteren en bestrijden wie het saboteren, maar nooit een oog uitsteken voor een uitgeslagen tand.


Geen opmerkingen: