zaterdag 7 december 2019

pannekoekmachine


            help een werkloze met een kerstgeschenk
Wat een geweldige uitvinding: je drukt op een knop en er komen na een minuutje twee kleine pannekoekjes tevoorschijn. Weliswaar kleine want oude mensen kunnen niet zoveel op, maar een wielrenner krijgt binnen tien minuten toch wel genoeg op zijn bordje. Het apparaat kun je bestellen bij internationale Internetbedrijven, die het laten maken in China. Het deeg wordt kant en klaar in plastic zakken aangeleverd door een gespecialiseerde fabriek en stroop is misschien nog wel te verkrijgen bij het winkeltje om de hoek. Dat deeg staat uiteraard onder controle van de betreffende Autoriteit die zijn mensen laat inspecteren. Binnenkort komen er ook meer smaken zodra de toeleveranciers die ontwikkeld hebben voor dit product. 
Het ding voldoet prima in hostels, dat zijn herbergen met slaapzalen. Of bij de nederlandse jeugdherbergen hele kleine kamertjes waar je gezellig met wildvreemden ingepropt wordt, want als het niet druk is wil men toch liever besparen op schoonmaakkosten. Van de staf hoeft iemand alleen maar af en toe een nieuwe deegzak te plaatsen. Mocht het apparaat kapot gaan dan kun je het best een nieuw bestellen, want reparatie is door de hoge loonbelasting duur. Het machientje kost niet bijzonder veel doordat kleine pakketjes zonder invoerrechten het land binnen gelaten worden en het  evt hier inelkaar te zetten is. De mevrouw die vroeger in de hostels het ontbijt klaar maakte mag permanent met vakantie en slapen onder een brug in de vrije open lucht vindt ze heerlijk, lekker zonder baasje boven je.
Al met al zorgt de pannekoekmachine voor nieuwe werkgelegenheid en het nationaal produkt wordt daardoor groter. Vergeet niet dat de handels- en kantorensectoren ook een bijdrage leveren aan het mogelijk maken van uw aankoop, zodat de economie navenant nog meer toeneemt in groei. Dit heerlijke stukje techniek voor de keuken is tevens een ideaal geschenk en met de kerst kunt u arme werkloze mensen verrassen met zo'n pannekoekenmachine. Over enige jaren zal de research waarschijnlijk al zo gevorderd zijn dat er automatisch een spekje in het pannekoekje verwerkt kan worden. Waarbij onze bio-industrie prima uitzicht op export heeft zodat de boeren meer van die beesten gaan houden. 
                

Geen opmerkingen: