zaterdag 27 augustus 2022

getuigenis

register foute rechters
                                                        Er geldt dat ieder geboren wordt vrij en gelijk in rechten. Dit is niet zo nieuw want de naaste even hoog achten als jijzelf is al duizenden jaren bindende regel. 
Politieke gevangenen worden meestal veroordeeld door rechters die zulke gelijkwaardigheid ontkennen of zij verzuimen in actie te komen tegen regimes die onterecht opsluiten. Daarnaast gebeurt het dat een rechter zich vergist of al dan niet kwaadwillig te hoge straf oplegt zoals het afhakken van een hand voor gewone diefstal. Met het Internet is het nu mogelijk om de schenders van het basale recht op te sporen. Aangezien uiteindelijk de verantwoordelijkheid bij de onafhankelijke Justitie ligt zijn foute rechters te registreren teneinde vervolgd te worden. Met bestraffing variërend naar plaats en tijd. 
Als burgers van de Europese Unie hebben wij verwoord in de preambule der Verdragen gelijkwaardigheid en dat houdt als kenmerk van vrijheid in het deelnemen aan beraad en besluit. De Zwitsers tonen hoe dit kan geschieden, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Het verhinderen van referenda is gemeten aan de Verdragen een misdrijf. Evenzo gemeten aan goede wet. 
In het register van foute rechters horen ook Hollandse namen van vooraanstaanden zoals De Graaf, Wiertz, de chefs van de Gerechtshoven. Hen wordt ten laste gelegd sabotage van ons elementaire recht op deelname aan beraad en besluit, hetwelk in een werkelijke democratie een vanzelfsprekendheid is. Eis is dat zulke lieden met spoed afgezet worden zodat zij niet langer de boel bederven. Door hun falen kan een parlement van welgestelden met riant salaris de toon in het land aangeven. Dat pakt nadelig uit voor beneden-modaal. Alsof het zo hoort! Daarenboven is er een soort staatsgreepje aan de gang met de loopjongen van de VVD en het kapitaal bezig om de opiniepeilingen te negeren die duidelijk aangeven dat de meerderheid van het volk anders geregeerd wil worden. Het is een raadsel hoe een partij die zich evangelisch noemt de pogingen van het kabinet om "de kloof" te vergroten steunt. Groot kwaad is gaande met het faciliteren van belastingontwijking, waarvan de Zuid-As leeft en waaraan alleen nog een brievenbus op offshore, maar dichtbij Rottum ontbreekt. Het overhevelen van geld uit de zakken van laagbetaalden via de aftrek pensioenpremie naar welgestelden is in strijd met het belasting betalen naar draagkracht. De profiteurs hebben het niet nodig behalve om hun hebzucht te stillen. Het gaat om kolossale bedragen; bij afschaffing met terugwerkende kracht vloeien er honderden miljarden in onze Schatkist, verdwijnen staatsschuld en couponknippers en kan de gelijkelijk verdelende AOW met honderden eurootjes per maand omhoog. Spraakmakend Nederland verdient meestal goed, zoals de vakbondsbonzen, en meent er geen belang bij te hebben om dit soort flessetrekkerij te beëindigen. Voorts is er de onrechtmatige blokkering van toegang tot de rechter in een serieuze zaak. Er wordt geëist een advocaat in te schakelen, iemand die vooral oog heeft voor de eigen portemonnee en je eventjes laat merken dat jij eigenlijk geen volwaardig mens bent. Normaal is dat de rechtbank onderzoekt en daarbij voldoende juristen betrekt. Waarom negeren de rechters dat het strafbaar is om een kind van zijn moeder af te houden en worden van de zogenaamde vluchtende minderjarigen niet de ouders en hun verantwoordelijke staat opgespoord? Allang hadden vervolgd moeten worden die het moederdier scheiden van het jong. Gebeurt uit hebzucht. In het Paradijs heb je geen biefstuk, gehaktballen, plofkip. Het geld dat nertsfokkers kregen moet teruggevorderd worden wegens hun mishandeling van de beesten. Waarom mag het Gemeentebestuur van Utrecht discrimineren en blijven eigen daklozen op straat achter? Die zijn er natuurlijk al aan gewend om onder de blote hemel te slapen; net als soldaten, maar die hebben tenminste elkaar om te beschermen en bij te staan. 
                De feiten van rechtsverkrachting achter de Groene Tafel zijn relatief bescheiden in vergelijking met de ernst van een oorlogsverklaring. Idem qua noodzaak om politieke gevangen vrij te kopen, desnoods met omkoping en waartoe voldoende geld beschikbaar is als opvang van vluchtende migranten goedkoper en voor de betrokkenen effectiever gefinancierd wordt in buurlanden. Een kwaadaardig regime bekommert zich meestal weinig om dissidenten als die het land uit zijn. In de Nederlandse situatie ontbreekt instrumentarium om de corrupte rechters aan te pakken, zodat wet en Verdrag wel volledig gerespecteerd zouden worden. Te Amsterdam houdt valse Justitie de hand boven het hoofd van B & W die veroordeeld werden door de Raad van State maar mij schadevergoeding weigeren en afgifte van een nieuw rijbewijs verhinderen met de leugen dat ik naar een onbekend land vertrokken zou zijn. Dat komt ervan als ook de volksvertegenwoordiging niet geïnteresseerd is in het beletten van vriendjespolitiek. Hoe luidt ook alweer art 3 der Grondwet? De huidige meerderheid in de Tweede Kamer en natuurlijk ook de PvdA moeten dat als strafregel duizendmaal opschrijven en onder hun kussen leggen. In feite steunt de Hollandse Justitie de regenten zowel vroeger als nu, ontziet hun belangen die ook de belangen van slechte rechters zijn. Dat alles met het bedrog van rechtspraak in naam van een nul, onbekwaam en onwillig om de wet te handhaven, maar happig op poen en vleierij. Alleen in de republiek is echte gelijkwaardigheid en democratie mogelijk. Hoe dan de problemen op te lossen als er binnenlands geen instanties zijn om de verdorven partijdige rechters aan te pakken. Partijdig dus door gewone mensen tekort te doen aan zeggenschap, aandeel in 's lands opbrengst en als voorheen onderscheid te maken tussen hogeren en lageren alsof Adam nooit bestaan heeft. Met wie waren de zonen van Jacob getrouwd en hoe dan jood te zijn als je moeder het niet was. Bijna iedereen maakt er een potje van als het hem/haar goed uitkomt. Dan zijn wij aangewezen op eerlijke, deskundige buitenlanders om het scheve in onze samenleving recht te krijgen. Denk daarbij niet aan bestaande Europese rechtbanken want die draaien met goedkeuring van Den Haag en zijn verdacht, terwijl ze enorm zeuren. 
Uw inbreng graag.

Geen opmerkingen: