woensdag 17 mei 2023

rechtsstaat?

Orde van Advocaten,
                                                C Wiertz bedriegt
                De presidente van rechtbank Amsterdam saboteert de uitspraak der Raad van State G04.93.637/193-227. Willens en wetens want op de hoogte gebracht en met plicht tot toezicht op de juridische gang van zaken. Dit is al jaren gaande met als gevolg grove schending van normale burgerrechten als deelname aan verkiezingen, bezit eigen auto, rijbewijs en weghouden uit een woning. Daarom moet deze vrouw ontslagen worden. 
De Orde van Advocaten is niet een administratieve organisatie maar heeft te maken met orde in de wereld der Justitie, hetgeen plicht inhoudt om misstanden te bestrijden en ergo mee te werken aan verwijdering van rechters die zich niet aan de wet houden om vriendelijke relaties met foute besturen, in dit geval de door de Raad van State veroordeelde B & W van Amsterdam, te onderhouden. Al vele jaren geleden kwam de Raad van State tot veroordeling van dit Gemeentebestuur, maar hardnekkig wordt vergoeding van de toegebrachte schade, begrepen in het vonnis, genegeerd. In feite blijkt er een kongsi te bestaan van rechters en ambtenaren die elkaar de hand boven het hoofd houden en de wet verdoezelen. Onze wet die gewoon de rechten van alle burgers beschrijft en erkent. 
Men kan stellen dat dit oude regentenpractijk is. In een land waar een niet gekozen VVD-er feitelijk staatshoofd is en zijn "koning" als een hondje aan een lijntje heeft. Zulke hondkoning is schadelijk voor de geestelijke gezondheid van het volk dat als vrije mensen zijn nauwkeurige en duidelijke grondwet heeft in de preambule der Verdragen van de Europese Unie: Waar ieders gelijkwaardigheid erkend wordt plus plicht om die te handhaven en ernaar te handelen. Hetgeen automatisch ook laat deelnemen aan beraad en besluit van immers niet-horigen via bindende referenda, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Daar hebben die van het baantjescarrousel in de Tweede Kamer geen oren naar en hoe dan zal de toekomst er uit zien als de betrokken vooraanstaanden in de fout blijven?
Er kan niet gesproken worden van Nederland als rechtsstaat zolang lieden als Wiertz en consorten de rechtsgang verzieken en de veelverdieners van het parlement hùn lakens uitdelen. 

Geen opmerkingen: