maandag 31 januari 2022

Juristen gezocht

                bij de procedure tot afzetting van Wiertz, president rechtbank Amsterdam
                 
Amsterdam, 31 januari 2022

Deze persoon wordt ten laste gelegd:
meervoudig bedrog,
grove discriminatie,
veroorzaken forse schade.
                                                    De rechters in Nederland vormen een besloten kring en het is niet denkbeeldig dat zij elkaar de hand boven het hoofd houden als dat in hun optiek van pas komt. Daarom zijn er enige tientallen -bij weinigen raakt objectiviteit in het geding- buitenlandse deskundigen aan te roepen om zitting te nemen in een bijzondere rechtbank. Want ook andere rechters zijn ter verantwoording te verschijnen daar zij zich gemeten aan de wet medeschuldig gemaakt hebben en er aanklacht op te maken is. Het bedrog betreft het volk en het individu waarvoor Wiertz berecht moet worden. Om eenvoudige goede gang van zaken te verkrijgen is deze persoon als eerste te vervolgen. Met later de anderen. 
De nederlanders zijn burgers van de Europese Unie en voor hen niet uitgezonderd geldt de grondslag der Verdragen, verwoord in de preambule. Een rechter staat niet boven andere burgers maar is als meest deskundige aangewezen om in naam van het volk bij geschil billijke oplossing te zoeken, het kenmerk immers van goede wet. In de trias politica geldt de Justitie als onafhankelijke macht. Taak is dan om te verwerpen hetgeen in strijd is met de preambule der Verdragen van de Europese Unie aangezien verdragen gaan vóór nationale regelgeving. Evenzo is het taak te verhinderen wat in strijd is met billijkheid en te doen corrigeren. Merk op dat die preambule heel gewoon voor beschaving staat. 
Ons land heeft geen staatshoofd die de wet handhaaft. Er is een oligarchie van vooraanstaanden die de dienst uitmaakt met schending van basale rechten. Gelijkwaardigheid zoals de Verdragen middels de preambule erkennen en verplichten tot naleving behelst recht op deelname aan beraad en besluit zoals thans via bindende referenda en op volksvergaderingen. Een ondergeschikt parlement kan uitwerken en controleren. Een erfelijke monarchie, vergiftigend in karakter, is in strijd met de preambule en alleen de republiek voldoet daaraan. Zodat gesproken wordt van falen en bedrog der huidige rechters. 
Te Amsterdam worden onder het oog van Wiertz wereldwijd miljarden mensen bedrogen door toepassing van belastingontwijking. Dit benadeelt vooral arme mensen die erdoor met tekorten opgezadeld worden. Ook de aftrek pensioenpremie is in strijd met belastingheffing naar draagkracht zoals billijk is in een beschaafde natie en hetgeen het volk wil. Een minderheid van bovenmodalen, waaronder alle parlementariërs en rechters vallen, heeft een middel gevonden om geld uit de zakken van laagbetaalden naar hen over te hevelen. Op dit punt is de aanklacht het toelaten van een soort flessetrekkerij en er zelf van profiteren. Aan het manipuleren van geldstromen in strijd met billijke verdeling en wet moet snel een eind komen. Wiertz zal zich niet kunnen verschonen door te zeggen dat er formeel geen rechtszitting werd aangevraagd want het onafhankelijk zijn van de Justitie impliceert zorg voor goede rechtsbedeling. Het betekent dat er door de rechtbank zelf voldoend onderzoek plaats moet vinden en waartoe deskundigen aan te trekken zijn. Partijdige advocaten krijgen dan minder invloed. Bovendien is het in overeenstemming met het grondrecht van vrije toegang van de werkelijk vrije tot de rechtbank voor een serieuze zaak zonder dat derden zoals dure advocaten verplicht ingehuurd moeten worden; alsof men zelf onvolwaardig is. 
Dit alles is niet te moeilijk om te begrijpen door wie stemrecht heeft en derhalve het land meebestuurt. Let wel meebestuurt als er niet stiekem een soort staatsgreep plaats bindt zoals recent. Het individu, het volk kan zijn mening wijzigen en democratie wil zeggen dat op de overtuiging van de meerderheid de legaliteit van de regering berust. Bij gebrek aan referenda geldt de opiniepeiling als bron van actuele info en duidelijk is dat de democratische meerderheid geen Rutte IV wil. Derhalve zijn nieuwe verkiezingen noodzakelijk. Ook al "knersetanden de bozen en vergaan zij van nijd" als hun baantjescarrousel aangetast wordt. De nalatigheid in de paleizen van Justitie weegt zwaar. 
                      Wiertz -en haar voorgangers die eveneens de rekening moeten krijgen- maakt zich schuldig aan rechtsweigering jegens het individu met schending van het Wetboek van Strafrecht dat bepaalt om zaken welke verband met elkaar houden niet apart te behandelen. Bij uitspraak door de Raad van State werd het Gemeentebestuur van Amsterdam veroordeeld wegens het ontvreemden van gelden, die onder meer noodzakelijk waren om huur te betalen. Vóór de uitspraak door de Raad van State werd met hulp van de gemeente de woning afgepakt en erna werd de leugen verspreid dat de bewoner naar een ver onbekend land vertrokken was. Zodoende werd een kenteken voor een auto geweigerd, werd deelname aan verkiezingen onmogelijk gemaakt, bleef schadevergoeding uit, enz. Het uitblijven van correctie der opzettelijke valse administratie, een ernstig misdrijf, kon slechts gebeuren met de welwillendheid van Wiertz. die tot op heden vol houdt zodat een nieuw rijbewijs en een QR-code niet verkregen kunnen worden. Deze brutale schending van het burgerrecht is voldoende voor onmiddellijke schorsing van Wiertz, maar zij heeft de huidige chefs van Gerechtshof, Hoge Raad en Raad van State op haar hand. Die zullen zich ook op dit punt voor de bijzondere rechtbank moeten verantwoorden wil Nederland een rechtsstaat worden.

Geen opmerkingen: