dinsdag 9 november 2021

50%?

Standpunt 
                               Niet als wie op jacht gingen en vijanden versloegen zijn de geheel andere wezens, de vrouwen. Ze dragen een kind in hun buik en zogen het. Daar is hun geest op afgestemd. In de woestijn krijgen ze een sluier om 's mans schat niet kwijt te raken aan rovers. 
Thuis en op het land arbeidend bood ruimte om de kinderen op te voeden, anders dan in de kinderopvang met veel "speelgoed". Beter dan in de kinderopvang als je controle wilt houden op wat het kind meekrijgt. Heeft een ander daarvoor betere basis dan jijzelf?
In een veertig, vijftig jaar durend arbeidsleven hoort plek gereserveerd te worden voor de kinderen en daarom is de kinderopvang af te schaffen. Het vele daaraan kwijt geraakte geld valt te gebruiken ten bate van de minima, zodat die zichzelf kunnen bedruipen. Wie een baan heeft in de kinderopvang kan ook wel arbeid verrichten in het ziekenhuis zodat de echte verpleegster het gemakkelijker krijgt.
Voorgesteld wordt daarom als stelling: Kinderopvang is grotendeels een ontsporing.
En een volgende stelling: De vrouw doet te weinig tegen overbevolking die de boel schaars maakt en vervuilt en extra arbeid vergt. Immers heeft zij zeggenschap over haar buik. Het zijn dus de mevrouwen die zo goed kunnen kletsen en anders wel opvullen met eh,eh, welke in actie dienen te komen. Verplicht DNA-registratie om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking. Dat is ook prima voor onechte kinderen, die dan bijvoorbeeld zullen delen in erfenissen. De nederlandse Justitie wil daar nog niets van weten om hooggeplaatsten te ontzien. De dames worden veel ingezet als voorlichtster omdat ze van nature geneigd zijn tot compromissen, gelet op de spierkracht van het andere wezen. Sommigen van hen willen de betere banen "eerlijk" verdelen a 50% tussen mannen en vrouwen. Zo'n percentage ligt technisch tussen 49,5 en 50,5. Maar let op: thuis enige jaren voor het kind zorgen en afzien van dan veel geld verdienen als zulks niet belangrijker is dan de spruit betekent in je leventje buitenshuis minder arbeidsuren maken dan de man en dus is de helft der functies te doen bezetten door vrouwen niet zo eerlijk als wel de bedoeling was. Je moet ook niet met je schoenen aan onder de douche gaan staan. Tenzij het slippers zijn. Of als een huisman voor de kinderen zorgt. 

Geen opmerkingen: