vrijdag 19 november 2021

NIEUWE WET

                                               Zal het volk voortaan de wetgever zijn? Via het recht op deelname aan beraad en besluit zoals ons gelijkwaardigen toekomt en kenmerk van beschaving is?
Dat is in Nederland nog nooit eerder gebeurd! Altijd waren er figuren die zichzelf onevenredig veel macht wilden toekennen en daarnaar handelden; tot op de dag van vandaag anderen wegdrukkend.
De Verdragen der Europese Unie, waarvan wij burgers zijn, bevestigen in de preambule die gelijkwaardigheid. Maar in ons land saboteren kabinet, parlement en Justitie dit. Het lijkt redelijk dat alle personen hieraan schuldig uit hun functie gezet en vervolgd worden met veroordeling tot geldboete, gevangenisstraf of kortere dwangarbeid. Het gaat immers om het essentiële van vrijheid, veel belangrijker dan materiële bezittingen. Gelijkwaardigheid is alleen in de republiek mogelijk zodat Nieuwe Wet deze moet instellen. Wie daartegen ageren of in het verleden afbreuk aangericht hebben zijn strafbaar, want alleen de republiek maakt echte democratie mogelijk. Wel kan die deelname aan beraad en besluit beperkt blijven tot hoofdzaken als een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. Bovendien geldt in een harmonieuze samenleving plicht om zich te oriënteren over goede politiek en daar dit tijd vergt ware bij de stembus honderd euro vergoeding te bieden.
                                             Niemand kan zonder de Natuur zichzelf voeden en huisvesten. Daar de Natuur uit overvloed aan allen biedt mogen mensen dit niet verstoren met kwaad aanrichtende tekorten voor sommigen en overmatige overschotten voor anderen, voor wie veel touwtjes in handen hebben. De economie is primair in te richten voor redelijke verdelingen van producten zonder vervuiling en met achting voor het dier. Zo wordt het oogmerk maximale winst behalen teruggedrongen en dit vergt het verdwijnen van het tegenwoordige soort aandeelhouders en hun lakeien zoals de directie van bijvoorbeeld de Shell. Foute productie in het verleden hoeft bij beëindiging allerminst gehonoreerd te worden en de nertsfokkers zullen het ontvangen geld terug moeten storten in de Schatkist. Noodzakelijk hierbij is wijziging in de machtsverhoudingen. Een gekozen president van de republiek zoekt hiertoe bekwame ministers uit heel het volk. Een goede kandidate voor het presidentschap lijkt Marianne Thieme; als zij wil. De universiteiten moeten passende opleidingen bieden.
                                           Planten en dieren wordt te veel geweld aangedaan door de gaande bevolkingsexplosies, welke onder meer migranten richting Nederland veroorzaken uit Marokko, Turkije, Syrië, Afghanistan en ook al uit India. Om geen bedreiging voor de buurlanden te vormen zal een staat niet meer dan een half miljard inwoners mogen tellen; bij meer is splitsen geboden. Noodzakelijk is verplichte DNA-registratie om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking. Die registratie helpt ook om de verantwoordelijke familie en staat van "vluchtende kinderen" op te sporen. Een kind loopt soms weg van huis maar overschrijdt daarbij toch geen landsgrenzen. Het dubbele paspoort is zeer discriminerend, want biedt ontplooiingskansen in twee landen; het is onwettig wegens dubbel stemrecht. Houders van een dubbel paspoort moet de nederlandse nationaliteit ontnomen worden maar zij kunnen wel deze weer verwerven via eerlijke gang van zaken, geldend voor iedereen. Pariteit van aantallen in- en uitgaande migranten is wenselijk voor nederlanders in den vreemde en vreemdelingen hier teneinde een bevolkingsomvang van 15 miljoen of minder te krijgen. Dit maakt extra woningen, extra infrastructuur, enz. overbodig en ontwikkelingshulp kan geboden worden door op lege plekken zoals tegenover de Canarische Eilanden metropolen te stichten. Ons geld moet niet besteed worden aan Miele's voor mensen die ook wel in buurlanden terecht kunnen doch voor het vrijkopen van politieke gevangenen. Merk op dat een regime zulke lieden niet vrij in eigen land wil, maar als ze in het buitenland zitten stoort dat minder.
                                        November 2021 blijkt dat de VVD veel immigratie wil en daarvoor een miljoen woningen wenst te bouwen. Die komen natuurlijk niet in de villawijken en het achterliggend motief lijkt ordinaire hebzucht: Meer goedkope arbeidskrachten hier door een grotere bevolking versterkt de positie van de heersende bovenklasse. Men wil in die kringen niet meer betalen aan de werkers in lagelonenlanden, hetgeen toch eenvoudig genoeg is met een heffing op hun te goedkope producten en storting van het geld in gindse AOW-potten. De Mammon heeft vat op de Christenunie die aan deze misstand wil meewerken. Zelfs nu uit opiniepeilingen blijkt dat dat de VVD aanhang niet de meerderheid weerspiegelt en er een soort staatsgreep gaande is. In het oude Athene met actuele vertegenwoordiging van de hoofden der huishoudens was men daarvan zeer afkerig. De bakker moet vermelden wat hij in het deeg stopt. Is het dan niet nodig dat een politieke partij opening van zaken geeft over eigen hebzucht maar zand in de ogen strooit met bijvoorbeeld de term democratie terwijl in werkelijkheid oligarchie bedoeld wordt en met vrijheid die niet mag gelden voor wie van de lager geachte mensen wil deelnamen aan beraad en besluit? De bazen van Nederland geven hun loopjongen opdracht om weer een kabinet te vormen opdat er geen verandering, geen Nieuwe Wet komt. Velen van de intelligentsia applaudisseren want het levert geld op in hun baantjescaroussel en vergroot de afstand tot het mindere volk. Daartoe werd de universiteitsbibliotheek ook al grotendeels ontoegankelijk gemaakt voor niet-eigen volkje. Planken volstaan niet meer maar daar kun je niet eens googelen. En ze bezigen steenkool-engels terwijl de wet dat verbiedt. Een buitenlandse student kan in een jaar tijd voldoende nederlands leren om in onze eigen rijkgeschakeerde taal duidelijk onderwijs te volgen. De krant schrijft vervolgens dat de professoren NL een rechtsstaat vinden.

Geen opmerkingen: