dinsdag 2 november 2021

Wilders burgemeester van Amsterdam?

            Groen Links,
 Nu zit er een vieze vrouw die douches en toiletten liet afsluiten in plaats van daar extra hygiëne te verzorgen met de bijstandstrekkers.
Ze blokkeert ook de toegang tot ons Huis op de Dam en is daarmee in marokkaanse taal echt vies.
Op de Zuid-As worden ondertussen wereldwijd arme mensen bestolen via belastingontwijking. 
En uitbuiting van lagelonenlanden bloeit in Hollands grootste stad volop. Er had toch een heffing kunnen komen op de producten, te storten in gindse AOW-potten?
Een monumentje voor de slavernij? Waarom niet geld voor recreatie met win win effect op de duizend meter hoge Tafelberg met aangenaam klimaat. Ook hollandse schooljeugd kan er heen om de tropen te leren kennen. Vier weken daar weegt op tegen twee maanden thuis in de klas.
Zij ontslaat niet dat mens van de GVB die je een kilometer laat lopen omdat de halte weg is. Er had allang een Doorloper moeten rijden met route Ring, Lus Bijlmer en misschien het stuk in de binnenstad overdoen aan de NS. Dat scheelt forenzen tien minuten per dag, een uur per week, een week per jaar, in je leventje een jaar meer tijd.
Heel erg is dat ze mooi weer speelt met de leugenaars op de beide universiteiten die beweren dat het hier een rechtsstaat is. Echte vrijheid van gelijkwaardige burgers behelst deelname aan beraad en besluit op volksvergaderingen en bindende referenda. Dat wordt dus door de aan bazen ondergeschikte, niet onafhankelijke rechters gesaboteerd, hoewel het vastgelegd is in de preambule der Europese Verdragen. De welgestelde minderheid van VVD en verwante rechtsen pleegt zowaar een verkapte staatsgreep want het volk is thans in meerderheid centrum-links.
Ook de PVV volgens haar programma, dat behoorlijk opkomt voor beneden-modalen. Die Wilders mag dan wel weg willen uit de EU maar dat kan natuurlijk niet omdat de belgen de europese hoofdstad niet kwijt wensen en wie van ons verlangt naar een GRENS?
Zich grof vergissen komt wel vaker voor. Neem nou de kerken die alweer accepteren dat in de bijbelvertaling "in de boezem des Vaders" (als kind) vervangen werd door "die God is". Da's toch nergens voor nodig bij vervanging van het Oude Testament met knechten die beloning willen door het Nieuwe Verbond met statusverhoging voor ons tot "kinderen", alles poëtisch uitgedrukt en gebracht door de Messias.
Of opvang van Afghanen hier terwijl dat stukken goedkoper kan in gindse buurlanden. Hoewel? het vergroot de staatsschuld zo en de rijken vangen daarop rente!
Kiezen we Wilders als burgemeester dan zorgt ie er vast wel voor dat vreemdelingen met Miele en al vertrekken, plaats maken voor wie wel bijdragen aan de functie van verzorgend hoofdcentrum. Een tip: bouw een grote ARK op het ruime water in het Centrum voor wetenschappers om met steun van de bevolking oplossingen aan te dragen voor internationale problemen. Zo kom je beter op de wereldkaart.
In feite hoeft er helemaal niet bijgebouwd te worden in Amsterdam en valt nog meer drukte te vermijden door het land op te splitsen in autonome delen. De groningers kunnen dan zelf bepalen of ze de honderd miljard aan nog in de bodem zittend aardgas willen gebruiken voor compleet nieuwe dorpen. Samen met de regio's voorbij de zuidgrens kun je een sterk blok vormen in de EU zonder teveel Haags gedoe. 
Als voorzitter van de Gemeenteraad asjeblieft geen PvdA regent en de SP oogt niet vriendelijk naar lieden met andere mening. De ex-leidster van de Partij voor de Dieren moeten we reserveren voor het presidentschap van de Republiek. 
Het lid van de PVV zal het huisjes melken in de hoofdstad ongetwijfeld bestrijden met minder minder mensen die niet bijdragen aan de hoofdstadfunctie, al mag dat misschien soms vergezeld gaan van een zak geld. Reken uit hoeveel dat opweegt tegen een woning voor een normale prijs.
Dubbele nationaliteit, zich in twee landen vermogen te ontplooien is zwaar discriminerend, een misdaad jegens anderen en onwettig vanwege dan ook dubbel stemrecht. 

Geen opmerkingen: