vrijdag 26 november 2021

Onwettig

is dubbele nationaliteit, want het geeft stemrecht in twee verschillende staten en dat is zonneklaar discriminerend jegens wie maar 1 burgerschap heeft. Het geeft ook ontplooiingskansen in twee landen en dat is alweer discriminerend voor de anderen. De nederlandse Justitie die dit toelaat, zich afhankelijk maakt van Den Haag, is van slechte kwaliteit en de betrokken minister moet als kwaadwillig en kwaad aanrichtend beschouwd worden. Aangezien zulke bevoordeling en achterstelling uiteraard verboden is dient de Eerste Kamer een regeringsakkoord van de Tweede Kamer te verwerpen indien daarin niet afschaffing van dubbele nationaliteit geregeld wordt. 
In deze tijd zijn culturele verschillen binnen een bevolking dikwijls groter dan die tussen naties. Dit geeft aanleiding om verandering van nationaliteit redelijk soepel te laten verlopen. Aangezien ons land dicht bevolkt is kan daarbij pariteit in acht genomen worden. Zeg evenveel Afghanen een NL-paspoort verschaffen-na inlevering van de oude wel te verstaan- als hollandse emigranten naar ginds land daar van de plaatselijke versie verkrijgen. Alles onverlet hulp aan echte vluchtelingen en gebruik de Mieles om politieke gevangenen vrij te kopen. De meeste regimes kan hun lot niets schelen als ze in eigen land maar niet voor de voeten lopen.
Merk op dat in Afghanistan, Syriƫ, oostelijk en westelijk Afrika bevolkingsexplosies plaats vonden die bij ons niet opgevangen hoeven te worden. De dieren hier hebben al meer dan genoeg te lijden en onderschat hun honger niet. Conservatief Nederland wenst veel immigratie om de lonen laag te houden, maar alleen indien de villawijken gespaard blijven. In het regeerakkoord hoort ook te staan dat er op te goedkope producten uit lagelonenlanden een heffing gelegd wordt met storting in gindse AOW-potten.
Van twee walletjes eten deugt dus niet en eigen rijkdom vergroten ten nadele van onderontwikkeld gebied hoeft niet. Er zijn weliswaar geschikte lege streken om metropolen te bouwen voor een groeiende wereldbevolking doch beter lijkt verplichte DNA-registratie teneinde sancties te kunnen nemen. Dat is prettig voor de flora en fauna en remt vervuiling. Zelfs is het aan te bevelen om voor de wilde Natuur het Amazone-oerwoud, de Himalaya, de Sahara los te maken van staten gelijk Antarctica.
Niettemin kunnen voor hetzelfde geld dat verdichting van de Randstad kost tegenover de Canarische eilanden drie prachtige steden verrijzen, waarvan de tweede weg te geven is aan Marokko en de derde aan de west-Saharanen. In ruil voor verblijf van een half miljoen marokkanen hier wordt het Rijk dan vergroot -onder nederlandse wetgeving omdat er anders niemand naar toe wil- met bijv. veertigduizend vierkante kilometer woestijngrond, te ontwikkelen voor mens, dier en wetenschap. 
Zoiets verandert migratiestromen.

Geen opmerkingen: