dinsdag 30 november 2021

een tribunaal van eerlijke rechters?

                tegen horigheid             
 In de goede trias politica is de rechterlijke macht onafhankelijk en treedt op bij schendingen van wet en Verdrag. Zulk handelen gebeurt in Nederland vaak niet, want ieder die heeft leren lezen kan in de preambule der Verdragen van de Europese Unie zien dat de grondslag van het recht voor ons is absolute gelijkwaardigheid. Dit betekent natuurlijk recht op deelname aan beraad en besluit, de essentie van vrijheid; zoals op volksvergaderingen en middels bindende referenda over hoofdzaken, waarna een ondergeschikt parlement zorgt voor uitwerking en controle. 
Dit betekent natuurlijk optreden tegen belastingontduiking en ontwijking. Zowel bij multinationals als bij de flessetrekkers, die via de aftrek pensioenpremie trachten te ontkomen aan het belasting betalen naar draagkracht, hetgeen het volk wil en billijk is. Rond het jaar van inkomstenverwerving omdat anders de boel verwatert! Er wordt nu onrechtmatig voor miljarden over geheveld uit de zakken van laagbetaalden naar welgestelden, die al genoeg hebben. 
Dit betekent natuurlijk afschaffing van het dubbele paspoort, dat in staat stelt om zich in twee landen te ontplooien en discriminerend werkt jegens wie maar 1 nationaliteit heeft. Bovendien zijn twee paspoorten in strijd met de wet want dubbel stemrecht gevend. 
We hebben een op verschillende punten ondeugdelijke Grondwet maar art 1 mag er zijn: Onrechtmatig is dan dat de QR-code geweigerd wordt aan mensen die door foute administratie van de overheid niet in het Bevolkingsregister staan. Plicht is om goede administratie te voeren en dit nalaten met achterstelling tot gevolg is een misdrijf. 
Die Grondwet heeft ook een zeer duidelijk artikel tegen het baantjescarrousel, dat zeer levend is volgens berichten op Geen Stijl. 
Als misstanden zoals hier genoemd voorkomen kan een natie niet als beschaafd gekwalificeerd worden. Schuld aan de misstanden hebben kabinet, parlement en Justitie. Wat is er dan op tegen om hen aan te klagen bij wel eerlijke rechters, dus niet die van de zittende magistraat maar in een eenmalig proces. De kwaaie lieden die de misstanden veroorzaken kunnen naar Spitsbergen gestuurd worden, zo stond het al een tijdje terug op deze site. En wat die Grondwet betreft: Deze moet afgestemd zijn op de republiek van gelijkwaardige burgers, liefst ook met autonome landsdelen tegen de Haagse manipulaties. Hoe is het mogelijk dat een land met zoveel intellectuelen werkzaam op de universiteiten vol leugenaars zit op belangrijke posten? De professoren van de juridische faculteiten beweren dat NL een rechtsstaat is. Rutte & Co weten dat zij geen meerderheid meer hebben onder het volk en komen derhalve niet in aanmerking om een regering te vormen. Journalisten en redacteuren zijn op de hoogte maar verzwijgen en de EO probeert het volk koest te houden met voetbal, op prime time! Terwijl toch de kerken attenderen op de Tien Geboden, die niet beginnen met Ik de machtige Schepper, doch met "Ik, die u uit het slavenhuis bevrijdt".  Normaal is niet een parlement maar de volksvergadering (met bindend besluit). Afgevaardigden horen slechts voor te komen als er tijdelijke obstakels zijn voor deze besluitvorming in een democratie van gelijkwaardige burgers. 
                 

Geen opmerkingen: