vrijdag 10 december 2021

spreiding

Partij voor de Dieren,
                                            Helaas, helaas, helaas heeft de Partij voor de Dieren tegenwoordig minder op met de dieren dan voor prettigheid bij mensen. En zo komt in het programma te staan er nog een miljoen huizen bij te bouwen. Die grotendeels bewoond zullen worden door blije immigranten uit streken met bevolkingsexplosies en welke waarschijnlijk minstens een generatie nodig hebben om van de verderfelijke bio-industrie af te komen. Hier is het voor hen prettiger te verkeren dan in buurlanden van Afghanistan, enz., ook al komen ze niet terecht in villawijken maar in een soort chinese torenflats. Die zijn bij ons stukken duurder dan in buurlanden van Afghanistan, enz. , maar immigratie helpt het loonpeil drukken.
Voor een betere koers van de PvdD is het noodzakelijk om de belangen goed af te wegen. Bij krimp van de bevolking in Nederland varen flora en fauna zeer wel en is toevoeging van dure infrastructuur overbodig. Terwijl de gewone mensen beter in hun jasje komen te zitten. Vermindering tot een vijftien miljoen inwoners verkleint weliswaar het belang van ons land op het internationale vlak maar dit valt ruimschoots te compenseren door meer samengaan met de zuiderburen, met Scandinavië, Suriname, misschien ook diverse hulpbehoevende mini-staatjes. Waarin men zich vrijelijk kan ontplooien.
Het dubbele paspoort moet onmiddellijk afgeschaft worden want het is discriminerend jegens anderen die niet in twee landen tegelijk rechten hebben. Dubbele nationaliteit is onwettig omdat het extra stemrecht verleent, hetgeen anderen achteruit zet.  Mogelijk zullen vele marokkanen en turken remigreren wanneer ze moeten kiezen omtrent nationaliteit en geld toekrijgen. Hier een woning achterlaten bij een ton mee bespaart twee ton op een anders bij te maken huis van 3 ton voor een echte vluchteling. Dat hun bestedingen dan niet meer terecht komen in de nederlandse economie is niet bezwaarlijk gelet op ons overschot op de betalingsbalans.
Merk op dat voor hetzelfde bedrag dat verdichting van de Randstad kost er tegenover de Canarische Eilanden drie prachtige metropolen gebouw kunnen worden, waarvan de tweede weg te geven si aan Marokko en de derde aan de West-Saharanen. Daar een prachtige stad onder nederlandse wetgeving -anders wil er niemand naar toe, vergroting van het Rijk dus- met rondom een 40.000 vierkante kilometer nu kale woestijngrond, met afvalwater te ontwikkelen voor plant en dier, recreatie, tuinbouw, wetenschap, energieverzameling, in ruil voor permanent verblijf van een half miljoen marokkanen In Nederland? Da's pas ontwikkelingshulp! Binnen een natie zijn de culturele verschillen al groter dan tussen naties. Voor ons land is pariteit wenselijk van in- en uitgaande migratie, waarbij verandering van paspoort soepel kan geschieden. 
Spreiding is waarschijnlijk ook goed te bevorderen met een stadje van een 50.000 inwoners aan de mond van het Eems-estuarium, waarin een universiteit en met een Eelde vervangend vliegveld dat ook enige drukte van Schiphol overneemt. Voor de mensen in de regio lijkt dit allerlei voordelen te bieden. Een en ander zou door een autonoom landsdeel gemakkelijk te regelen zijn met de 100 miljard aan aardgas dat nog in de bodem zit, want nevens kunnen er complete nieuwe mooie dorpen op terpen gesticht worden. Vanaf Rottum -te vergroten voor de natuur met ook ecotoerisme- past een strook beschermd landschap variërend van marien milieu tot hoogveen. Nabij Amsterdam ware tussen Almere en Hoorn een heuvelrij met baaien en buitens -niet alleen voor rijkelui- op te werpen waarachter tot Lelystad droog terrein voor groot wild. Immers is het Markermeer overmatig groot voor vogels en vissen en weinig aantrekkelijk voor zeilers. Zelfs tussen Stavoren en Enkhuizen is nieuw land haalbaar, bijv. voor beren en de bedreigde siberische tijger. Een non-stop trein Groningen-Randstad hierlangs kan even langzaam rijden bij een drenkplaats. Met zulke landaanwinst treedt vergroening op en dat kan leiden tot uitstel van veel geld kostende afbraak der nieuwe kolencentrales. Vermoedelijk levert het veel milieuwinst op als de regering initiatief neemt tot het bouwen van auto's licht van gewicht en zonder de loodzware accu's. Onder meer een vergroot "Dafje" als taxi in plaats van de dure grote Mercedes. Het scheelt verlies van sociale premies en loonbelasting aan buitenlandse schatkisten, zodat nominaal de prijs relatief hoger mag zijn. Het financiële plaatje komt er zo heel anders uit te zien dan in het verkiezingsprogramma van de PvdD, dat te weinig oog heeft voor de belangen van de dieren. Er is wereldwijd verplichte DNA-registratie nodig om sancties te kunnen nemen tegen overbevolking en staten zullen moeten splitsen indien het inwonertal dermate groot is dat er bedreiging voor de buurlanden van uit gaat. Die registratie helpt enorm om de verantwoordelijke familie en de staat van vluchtelingenkinderen op te sporen en verschaft onechte kinderen de rechten zoals erfenis welke zij thans niet van de hollandse rechters krijgen om hooggeplaatsten te ontzien. Neem toch op in het programma dat elk dier onder controle van de mens voldoende natuurlijk buitenruimte zal hebben om tenminste drie seconden achtereen voluit te rennen, vliegen of zwemmen. Dat het Amazone-oerwoud, de Sahara, de Himalaya, de Noordpoolstreken net als Antarctica los behoren te zijn van staten ter wille van ongestoorde flora en fauna. Grenslijnen zijn dikwijls te veranderen in mensenvrije grenszones. Bij huis dient hoog opgaand geboomte aangeplant te worden ter compensatie van door verhardingen voor de Natuur verloren gegane vruchtbare aarde,
Het is duidelijk dat de meerderheid van het huidige parlement het bovenstaande afwijst. Maar daar zitten slechts lieden die allemaal een ton krijgen uit de Schatkist; een SGP-er pakte er al een paar miljoen, en zij vertegenwoordigen meer een oligarchische vermeende elite dan het soevereine volk. De preambule der Verdragen van de Europese Unie bevestigt onze gelijkwaardigheid, i.e. het recht op deelname aan beraad en besluit zoals doenlijk is via bindende referenda. Wie beweert dat NL thans als rechtsstaat geldt bedriegt en is een leugenaar want de Justitie volgt de bazen met hun belastingontwijking, verhindering van medezeggenschap, baantjescarrousel, verder afglijden met meer miljardairs. Alleen de republiek zonder piramidale ordening zoals in de kwalijke fake monarchie verschaft echt democratisch samenleven en die republiek uitroepen moet punt 1 zijn van een goed verkiezingsprogramma.

Geen opmerkingen: