woensdag 22 december 2021

vrijheid is voor bazen

           laat ons foeteren
Zulke lieden op de universiteit bepalen eventjes dat afgestudeerden en anderen behalve eigen volk geen toegang hebben tot de moderne wetenschappelijke bibliotheek met Internet, welke betaald wordt uit de belastingopbrengst. Tenzij met zoiets doms als een telkens opnieuw aan te vragend zeer beperkt gastaccount, dat de bazen goedwillig verlenen. "Het gastaccount is tijdelijk buiten gebruik". Daar zit je dan met een verouderd tekstboek van de plank. Als niet reeds bij de poort je geweigerd werd. De brutalen beperken dus normale vrijheid van onderwijs en onderzoek en de reden is duidelijk: Zelf hoger lijken door anderen uit te sluiten, meer macht hebben en graag anderen het leven zuur maken. Zeer menselijk?
Winkeliers weten heel goed hoe klandizie in hun zaak te spreiden, zoals met verlengde openingstijden. Doch hier duiken Haagse bazen op die dat beletten omdat deze domkoppen beter weten, namelijk dat zij het voor het zeggen behoren te hebben. Ze dirigeren politie en boa's om dwarsliggers te pakken en de rechter werkt vlijtig mee; niet onafhankelijk optredend om de vrijheid, die ieder toekomt als hij of zij anderen niet schaadt, te doen respecteren.
De valse rechters van Nederland minachten de Europese Verdragen indien deze de bazen niet zinnen. Verdragen, gaande voor nationale wet- en regelgeving met in de preambule de grondslag gelijkwaardigheid. Dat geeft recht op deelname aan beraad en besluit; ook al een kenmerk van werkelijke vrijheid en is over hoofdzaken middels bindende referenda en op kleine schaal via volksvergaderingen zeer wel te doen. Maar neen, het volk moet bazen kiezen die in het parlement alle vrijheid voor zichzelf opeisen. Behalve de sufferds die partijdiscipline stellen boven eerlijke wandel en handel.
Dit alles verdienen mensen die niet echt vrij willen zijn maar in een hiërarchie passen, waarin aan de top van de maatschappelijke piramide het uitstekend toeven is en onderaan niet alleen armoe troef is maar, hoe vuil, politieke gevangen in de steek gelaten worden.
Hoe een eind te maken aan de dwingelandij? Gelet op de betrekkelijke ernst van de situatie is het leger of andere gewapende groepen inzetten verwerpelijk en zal enige jaren dwangarbeid voor de aangeklaagden toereikend zijn. Dit ook omdat er nieuwe politieke leiders gekozen kunnen worden. Maar een algemene staking is een middel dat dikwijls toegepast wordt. 
Niet te vergeten zijn het ook weer bazen die de grens open stellen voor immigratie uit door bevolkingsexplosies overbevolkte streken. Dat drukt lekker het welvaartspeil van beneden-modaal met goedkope arbeid en versterkt boven de heerschappij.
                                   





Geen opmerkingen: